ActiveSeasons

ActiveSeasons

ActiveSeasons er et træningskoncept i Aarhus C, Risskov, Åbyhøj og Brabrand. Bag ActiveSeasons står Katrine Bruun og Marlene Kusk, som begge er på kandidatuddannelsen i Idræt og har flere års erfaring som fysiske trænere. 

Hos ActiveSeasons er det sociale aspekt højt prioriteret, da vi ved at træning i et fællesskab er det, der holder dig “active through all seasons”. Vi tager imod alle uanset udgangspunkt og sikre at alle niveauer tilgodeses, således alle deltagere kan træne sammen i et positivt og støttende miljø. Træningerne består af en kombination at styrke- og konditionstræning. Er du ikke til holdtræning, tilbyder vi også personlig træning og træning i mindre gruppe.

Læs mere på vores hjemmeside: www.active-seasons.dk

Eller kontakt os via Email: activeseasons.info@gmail.com

Lev med Yoga

www.levmedyoga.dk

Mindful Yoga tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga. Når vi laver mindful yoga har vi fuld opmærksomhed på åndedrættet og selve bevægelsen i de forskellige øvelser og stillinger. Yogaen bliver på den måde til en slags meditation i bevægelse. Øvelserne er enkle og forholdsvis ukomplicerede og det handler om at være nærværende, at mærke kroppen og åndedrættet fremfor at skulle præstere og udføre svære og komplicerede øvelser.

Når vi laver yoga strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker og gøremål. Yoga fremmer en god kropsholdning og en større kropsbevidsthed. Yoga kan dæmpe tankemylder og give dig mere ro og et større overskud i hverdagen, samtidig med at spændinger løsnes og din krop næres og styrkes.

Yogaen er for alle. Hvis du gerne vil have mere information, eller vide mere om holdstart, kan du læse mere eller kontakte mig på facebook.com/levmedyogadk eller hjemmeside www.levmedyoga.dk