Træn dine fødder

Fodfyssen Marianne Rømer

Træningen er en blanding af styrke, smidighed og stabilitetstræning. Der er altid fokus på den enkelte og jeg tilrettelægger træningen efter deltagernes niveau og behov. Træningen indeholder meget praktik og lidt teori, til bedre forståelse af øvelserne. Det giver fødderne mere og bedre træning!

Der er ikke mulighed for bad. Derfor er træningen tilrettelagt, så den ikke giver meget sved på panden. Det vil være en fordel med bare fødder og tøj, der ikke strammer. 

Aftenholdet træner onsdage kl 18.30-19.30

Dagholdet torsdage kl. 10-11.

Prisen pr. gang er 125,- og der afregnes hver måned.

Tilmelding er via min booking side – er der ikke flere pladser på holdet, kan du komme på venteliste ved at skrive en besked til mig via min kontaktside eller direkte email til mig på mail@fodfyssen.dk Se mere (også om “Danmark” tilskud) på min hjemmeside www.fodfyssen.dk/holdtraening

 

 

Superviseret træning med fysioterapeut

www.SundhedmedMening.dk

Superviseret træning er for dig som ønsker råd og vejledning i forbindelse med din træning. 

Vi kan som fysioterapeuter kan vi tilretteligge træning, så der tages hensyn til tidligere skader og gener.

Man vil som deltagere på holdet følge sit eget personlige program. Der være andre på holdet, dog ikke mere end 6.

Vil du høre mere om holdet, så kontakt Sundhed med Mening på tlf. 31 21 34 79 eller på mail: Kontakt@SundhedmedMening.dk

Lev med Yoga

www.levmedyoga.dk

Mindful Yoga tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga. Når vi laver mindful yoga har vi fuld opmærksomhed på åndedrættet og selve bevægelsen i de forskellige øvelser og stillinger. Yogaen bliver på den måde til en slags meditation i bevægelse. Øvelserne er enkle og forholdsvis ukomplicerede og det handler om at være nærværende, at mærke kroppen og åndedrættet fremfor at skulle præstere og udføre svære og komplicerede øvelser.

Når vi laver yoga strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker og gøremål. Yoga fremmer en god kropsholdning og en større kropsbevidsthed. Yoga kan dæmpe tankemylder og give dig mere ro og et større overskud i hverdagen, samtidig med at spændinger løsnes og din krop næres og styrkes.

Yogaen er for alle. Hvis du gerne vil have mere information, eller vide mere om holdstart, kan du læse mere eller kontakte mig på facebook.com/levmedyogadk eller hjemmeside www.levmedyoga.dk

ActiveSeasons

ActiveSeasons

ActiveSeasons er et træningskoncept i Aarhus C, Risskov, Åbyhøj og Brabrand. Bag ActiveSeasons står Katrine Bruun og Marlene Kusk, som begge er på kandidatuddannelsen i Idræt og har flere års erfaring som fysiske trænere. 

Hos ActiveSeasons er det sociale aspekt højt prioriteret, da vi ved at træning i et fællesskab er det, der holder dig “active through all seasons”. Vi tager imod alle uanset udgangspunkt og sikre at alle niveauer tilgodeses, således alle deltagere kan træne sammen i et positivt og støttende miljø. Træningerne består af en kombination at styrke- og konditionstræning. Er du ikke til holdtræning, tilbyder vi også personlig træning og træning i mindre gruppe.

Læs mere på vores hjemmeside: www.active-seasons.dk

Eller kontakt os via Email: activeseasons.info@gmail.com