Træn dine fødder

Fodfyssen Marianne Rømer

Træningen er en blanding af styrke, smidighed og stabilitetstræning. Der er altid fokus på den enkelte og jeg tilrettelægger træningen efter deltagernes niveau og behov. Træningen indeholder meget praktik og lidt teori, til bedre forståelse af øvelserne. Det giver fødderne mere og bedre træning!

Der er ikke mulighed for bad. Derfor er træningen tilrettelagt, så den ikke giver meget sved på panden. Det vil være en fordel med bare fødder og tøj, der ikke strammer. 

Aftenholdet træner onsdage kl 18.30-19.30

Dagholdet torsdage kl. 10-11.

Prisen pr. gang er 125,- og der afregnes hver måned.

Tilmelding er via min booking side – er der ikke flere pladser på holdet, kan du komme på venteliste ved at skrive en besked til mig via min kontaktside eller direkte email til mig på mail@fodfyssen.dk Se mere (også om “Danmark” tilskud) på min hjemmeside www.fodfyssen.dk/holdtraening

 

 

Superviseret træning med fysioterapeut

www.SundhedmedMening.dk

Superviseret træning er for dig som ønsker råd og vejledning i forbindelse med din træning. 

Vi kan som fysioterapeuter kan vi tilretteligge træning, så der tages hensyn til tidligere skader og gener.

Man vil som deltagere på holdet følge sit eget personlige program. Der være andre på holdet, dog ikke mere end 6.

Vil du høre mere om holdet, så kontakt Sundhed med Mening på tlf. 31 21 34 79 eller på mail: Kontakt@SundhedmedMening.dk

Ryttertræning

www.julieherold.dk/

Ryttertræning og yoga er for dig, der ønsker at forbedre din kropsholdning i sadlen og i hverdagen. Måske døjer du med småskavanker i din krop, eller måske ønsker du blot at blive stærkere og bedre til at ride. Uanset din grund er du velkommen til at deltage.

Ryttertræning blander yoga, pilates og anden fysisk træning, der er relevant for dig som rytter til at skabe en stærkere og mere symmetrisk krop. Træningen er specielt målrettet de udfordringer ryttere oplever og du vil indenfor relativt kort tid kunne mærke en effekt i sadlen.